Cupinformation

5-mannaklasser:
F8 och P8 (födda 2011): 15-16 juni 2019
F9 och P9 (födda 2010): 15-16 juni 2019

Matcherna kommer inledas ca kl. 8:00 bägge dagarna.
Sista matchen avslutas ca kl. 18:00 bägge dagarna.

7-mannaklasser:
F10 och P10 (födda 2009): 9-10 augusti 2019
F11 och P11 (födda 2008): 11-12 augusti 2019
F12 och P12 (födda 2007): 13-14 augusti 2019

Första matchen börjar ca kl 8:00 dag 1.
Sista matchen avslutas ca kl 18:00 dag 2.

9-mannaklasser:
P13 (födda 2006): 16-17 augusti 2019
F13 (födda 2006): 17-18 augusti 2019

Första matchen börjar ca kl 8:00 dag 1.
Sista matchen avslutas ca kl 18:00 dag 2.

Start och sluttider kan komma att ändras i samband med att spelschemat läggs t.ex. beroende på antalet lag i de olika klasserna.

Anmälningsavgift: 1600 kr/lag (800 kr/lag för 5-mannaklasserna)

Deltagaravgifter:

• 525 kr per spelare/ledare i 5-mannalag MED boende, måltider enligt nedan
  • 250 kr per spelare/ledare i 5-mannalag UTAN boende, måltider enligt nedan
  • 775 kr per spelare/ledare i 7-mannalag MED boende, måltider enligt nedan
  • 495 kr per spelare/ledare i 7-mannalag UTAN boende, måltider enligt nedan
  • 875 kr per spelare/ledare i 9-mannalag MED boende, måltider enligt nedan
  • 595 kr per spelare/ledare i 9-mannalag UTAN boende, måltider enligt nedan
  • 275 kr per spelare/ledare för boende natten innan ert lags första cupdag
  • 40 kr per spelare/ledare för frukost per dag

Detta ingår:

• Två dagars fotbollscup med välutbildade domare.
  • Lunch båda dagarna och middag dag 1.
  • Boende i campingstuga på First Camp Kolmården (om man beställt till boende).

Förtydligande: Alla lag betalar både en anmälningsavgift per lag och en deltagaravgift per spelare/ledare.

OBS! Alla ändringar när det gäller boende och mat ska göras senast 1 juli 2019 förutom för 5-mannaklasserna då datumet är 15 maj.

Boende

För de lag som väljer alternativet med boende kommer ni att bo i stugor på First Camp Kolmården, campingen ligger precis intill spelområdet. Boendet sker framförallt i 4-bäddsstugor men även andra storlekar förekommer. Exakt vilka stugor det kommer att bli för ert lag kommer att presenteras när ni checkar in på campingen.

Vi kan inte garantera att lagets stugor kommer hamna i direkt anslutning till varandra men vi gör såklart vårt bästa.

Incheckning från 15:00 och utcheckning senast 11:00. Vid utcheckning ska stugorna vara städade, för ostädade eller dåligt städade stugor faktureras städavgift i efterhand.

Mer information om First Camp Kolmården och stugorna via denna länk: First Camp Kolmården

Karta över området
Karta Kolmården Cup

Måltider

Samtliga måltider förutom eventuell frukost kommer att serveras vid den gamla dansbanan på First Camp i Kolmården. Vi önskar att samtliga i respektive lag äter samtidigt. I deltagaravgiften ingår två luncher och en middag (första kvällen). Menyerna är anpassade efter ungdomar som idrottar. Till varje måltid erbjuds rejält med sallad och bröd (hårt och mjukt). Att gå hungrig gör ingen cupdeltagare glad.
Vid behov av specialkost anmäls detta senast den 1 juli,alternativt den 15 maj för 5-mannaklasserna.

Dag 1:
Lunch: Menyn presenteras inom kort
Middag: Menyn presenteras inom kort
Dag 2:
Lunch: Menyn presenteras inom kort

Frukost går att beställa till laget i samband med slutlig anmälan (dock senast den 1 juli, alternativt den 15 maj för 5-mannaklasserna). Frukosten körs ut till en av lagets stugor.

Anmälan

Kolmården Cup är en liten och genuin cup med ett begränsat antal platser, max 8 lag per klass. Anmäl ert lag redan idag via länken nedan:

Anmälan Kolmården Cup 2019

Anmälan är bindande. Så snart ni anmält ert lag återkommer vi med en faktura på anmälningsavgiften.
När fakturan är betald kan ni vara säkra på er plats i cupen. Vid återbud återbetalas EJ anmälningsavgiften. Alla fakturor skickas ut via email. Information om hur ni anmäler hur många deltagare/ledare som ska ingå i varje lag inklusive bokning av boende kommer vi att återkomma med till er senast i månadsskiftet mars/april.