Alla fakta om Kolmården Cup 2017

Kolmården Cup är en liten fotbollscup med nära till allt. Boende, spelområde, restauranger, badplatser och glasskiosker, allt ligger inom bekvämt gångavstånd!

Kolmården Cup arrangeras av Krokeks IF. För frågor angående cupen, kontakta:
kolmardencup@krokeksif.se

Åldersklasser och Cupdatum
F10/11 (Flickor födda 2006/2007): 10-11 augusti 2017
F12 (Flickor födda 2005): 14-15 augusti 2017
P10 (Pojkar födda 2007): 10-11 augusti 2017
P11 (Pojkar födda 2006): 12-13 augusti 2017
P12 (Pojkar födda 2005): 14-15 augusti 2017
P13 (Pojkar födda 2004): 19-20 augusti 2017

P13 spelar 9-manna, övriga klasser spelar 7-manna.

Första matchen börjar ca kl 9:00 dag 1.
Sista matchen avslutas ca kl 18:00 dag 2.
Dessa tider kan komma att ändras beroende på antalet lag i de olika klasserna.

Anmälningsavgift: 1000 kr/lag
Deltagaravgift:

• 695 kr per spelare/ledare i 7-mannalag MED boende, måltider enligt nedan
  • 495 kr per spelare/ledare i 7-mannalag UTAN boende, måltider enligt nedan
  • 795 kr per spelare/ledare i 9-mannalag MED boende, måltider enligt nedan
  • 595 kr per spelare/ledare i 9-mannalag UTAN boende, måltider enligt nedan

Detta ingår

• Två dagars fotbollscup med välutbildade domare
  • Lunch båda dagarna och middag dag 1
  • Medalj till alla spelare
  • Boende i campingstuga på First Camp Kolmården

Det kommer att finnas roliga aktiviteter och lotterier inom området.

Spelform

7-mannafotboll spelas i 2 x 15 minuter och 9-mannafotboll 1 x 35 min.  Svenska Fotbollsförbundets regler för 7- och 9-mannafotboll gäller med följande undantag:
7-mannafotboll: Målvakt får ej kasta eller sparka ut bollen över halva planen.

F10/10, F12, P10, P11, P12
Dag 1 spelas gruppspel med fyra lag i varje grupp.
Dag 2 placeras lagen i nya grupper för att få så jämna matcher som möjligt.

P13
Dag 1 spelas gruppspel med fyra lag i varje grupp. Alla lag inom gruppen möter alla, vilket ger 3 matcher per lag. 3 poäng vid vinst och 1 poäng vid oavgjort. Om några lag hamnar på lika poäng när gruppen är färdigspelad så skiljs de åt i följande ordning:

1. Målskillnad
  2. Flest gjorda mål
  3. Inbördes möte

Dag 2 spelas finalspel i form av ett A- och ett B-slutspel. Alla lag får spela kvartsfinal, semifinal och final eller placeringsmatch, vilket ger 3 matcher per lag. Oavgjorda matcher under finalspelet avgörs med straffar (3 straffar per lag, därefter varannan straff).

Observera att spelformen och speltid ovan kan komma att modifieras om någon åldersklass inte blir full, eller om något lag lämnar återbud.

Anmälan och betalning
Kolmården Cup är en liten och genuin cup med ett begränsat antal platser, max 8 lag per årsklass (förutom för P11 där vi kan ta emot maximalt 16 lag). Anmäl ert lag redan idag via länken nedan:

Anmälan Kolmården Cup 2017

Anmälan är bindande. Så snart ni anmält ert lag återkommer vi med en faktura på lagavgiften/anmälningsavgiften. När fakturan är betald kan ni vara säkra på er plats i cupen. Vid återbud återbetalas ej anmälningsavgiften. Sista anmälningsdag är 15:e maj.
Alla fakturor skickas ut via email.

Måltider
På cupens första dag ingår lunch och middag. Dag två ingår lunch. Frukost ordnar lagen på egen hand. Det finns kiosk och grill på området där man t.ex. köpa korv med bröd och hamburgare under båda cupdagarna.

Boende
Boende på First Camp ingår för spelare och ledare som betalt för detta. Vi kan inte garantera att lagets stugor kommer hamna i direkt anslutning till varandra.
Information om de stugor som First Camp Kolmården erbjuder hittar ni här:
First Camp (Klicka på stugbilden)

Att ta sig till Kolmården Cup
Cupen spelas i Sandviken, Kolmården.  Spelområdet ligger i anslutning till campingen ”First Camp”, som har följande adress:
First Camp Kolmården
Sandviken