Spela på våra fina gräsplaner!

Spela på våra fina gräsplaner i mysiga Sandviken, Kolmården.

Kolmårdens Djurpark

Kombinera fotbollscupen med ett besök på Kolmårdens Djurpark. Det tar bara fem minuter med bussen från spelområdet till Djurparken.

Allt inom gångavstånd!

Vårt spelområde ligger endast ett eller ett par stenkast från boendet, badstranden, stora bryggan, caféer, glasskiosker och restauranger.

Åk tåg till cupen!

Till Kolmårdens station tar det bara 1,5 timme från Stockholms central!

Kolmården Cup 2018

Krokeks IF önskar er tjejer, killar, ledare och föräldrar välkomma till oss i Kolmården och till Kolmården Cup 2018.
Kolmården Cup är en liten fotbollscup med nära till allt. Boende, restauranger, badplatser och glasskiosker ligger inom bekvämt gångavstånd till vårt spelområde, Sandvikens IP.

Vår cup vänder sig till både flickor och pojkar i åldrarna 10-13 år (födda 2005-2008).

Vi inleder årets cup 2018, torsdagen den 9 augusti och avslutar söndagen den 19 augusti. Varje klass spelas under två dagar och inleds med gruppspel i de tre lägre åldersklasserna under den första dagen och med ett fortsatt gruppspel dag 2. I de lägre klasserna, 10-12 år, redovisas ej resultat. I de äldsta flick- och pojkklasserna spelas slutspel och placeringsmatcher under andra speldagen.

Ni bor i stugor på First Camp Kolmården som ligger precis intill Sandvikens IP där samtliga matcher spelas. Luncher och middag serveras på campingområdet. Frukost går att beställa till och då levereras den direkt till era stugor.

Känn er varmt välkomna med er anmälan här