Spela på våra fina gräsplaner!

Spela på våra fina gräsplaner i mysiga Sandviken, Kolmården.

Kolmårdens Djurpark

Kombinera fotbollscupen med ett besök på Kolmårdens Djurpark. Det tar bara fem minuter med bussen från spelområdet till Djurparken.

Allt inom gångavstånd!

Vårt spelområde ligger endast ett eller ett par stenkast från boendet, badstranden, stora bryggan, caféer, glasskiosker och restauranger.

Åk tåg till cupen!

Till Kolmårdens station tar det bara 1,5 timme från Stockholms central!

Kolmården Cup 2019

Krokeks IF önskar er tjejer, killar, ledare och föräldrar välkomna till oss i Kolmården och till Kolmården Cup 2019.
Kolmården Cup är en liten fotbollscup med nära till allt. Boende, restauranger, badplatser och glasskiosker ligger inom bekvämt gångavstånd till vårt spelområde, Sandvikens IP.

Vår cup vänder sig till både flickor och pojkar i åldrarna 8-13 år (födda 2006-2011).

Vår ordinarie cup inleds fredagen den 9 augusti och avslutas söndagen den 18 augusti. Då spelar flickor och pojkar från 10-13 år. Varje klass spelas under två dagar och inleds med gruppspel i de tre lägre åldersklasserna under den första dagen och med ett fortsatt gruppspel dag 2. I de lägre klasserna, 10-12 år, redovisas EJ resultat. I de äldsta flick- och pojkklasserna spelas slutspel och placeringsmatcher under andra speldagen.
Ni bor i stugor på First Camp Kolmården som ligger precis intill Sandvikens IP där samtliga matcher spelas. Luncher och middag serveras på campingområdet. Frukost går att beställa till och då levereras den direkt till era stugor.

En av våra nyheter för i år är att vi delar upp cupen i två delar och inleder med fyra nya cupklasser den 15-16 juni, då vi för första gången erbjuder 8- och 9-åringar att också vara med i världens trevligaste fotbollscup. Dessa klasser spelas på fyra stycken 5-mannaplaner på vårt fina Sandviken. 8- och 9-åringarna spelar minst 4 matcher per lag.

En ytterligare nyhet är att vi under vintern, våren och fram till cupstart kommer att publicera ett stort antal erbjudanden till er ledare, medföljande föräldrar/andra vuxna och syskon. Dessa erbjudanden kommer att publiceras via våra sociala medier så var noga med att meddela era medföljande vuxna och syskon att dom går in och gillar våra sidor. Adresserna dit hittar ni via kontaktfliken ovan.
Känn er varmt välkomna med er anmälan till Sveriges trevligaste fotbollscup 2019 här